Home Radio Fama

  Radio Fama

  1
  0
  Radio Fama
  Country: Macedonia
  Genres:folkpop
  Playing:

  Radio " FAMA " - Tetove ju sherben dhe i mbulon me radio sinjal kualitativ qytetet Tetove dhe Gostivar ne numer afersisht 350.000 degjues potencial. Si nje nga radio-stacionet e para private ne keto ane ( prej 28.06.1994 vj.) dhe njera nga radiot qe posedon licence per emitim programi ne gjuhen shqipe qe nga viti 1998 dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj.

  Contacts

  Address : Rr.KRD 14/1 Tetove 1200

  Email : ilijaz@radiofama.org

  Phone : 044/332-584

  Leave a Review