Home Radio MEFF Prilep Macedonia

  Radio MEFF Prilep Macedonia

  2
  0
  Radio MEFF Prilep Macedonia
  Country: Macedonia
  Playing:

  Радио Мефф е музичка радиостаница во приватна сопственост, лоцирана во градот под Марковите Кули - Прилеп. Емитуваме програма на фреквенција од 98,7 MHz во стерео техника и напреден Радио Дата Систем. Постоиме и успешно работиме од 1993 година. Show more

  Contacts

  Address : ул „Мирче Ацев“ бр 11а 7500 Прилеп Македонија

  Email : radiomef@t.mk

  Phone : +38970200597

  Leave a Review