Home Radio MOF

  Radio MOF

  1
  0
  Radio MOF
  Country: Macedonia
  Genres:variety
  Playing:

  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на http://www.radiomof.mk. Поведени од фактот дека е ограничен просторот во кој младите можат да се изразат, креираме медиум кој е отворена станица за промоција на младинската, културната и креативната заедница. Show more

  Contacts

  Address : Дренак 34а, 1000 Скопје, Македонија

  Email : info@radiomof.mk

  Phone : +389 2 313 9692

  Leave a Review