Home Time Fm

  Time Fm

  1
  0
  Time Fm
  Country: Macedonia
  Genres:top40
  Playing:

  Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 20 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица, нуди 24 часовна радио програма исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред се музика за сечиј вкус.

  Leave a Review