Home ZONA M1 RADIO

  ZONA M1 RADIO

  1
  0
  ZONA M1 RADIO
  Country: Macedonia
  Playing:

  Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.

  Contacts

  Address : Благоја Стефковски бр. 65 1000 Скопје Македонија

  Email : info@zonam1radio.com.mk

  Phone : 02/ 2522 275

  Leave a Review